Om Fonden bofællesskabet Huset

I 1987 stiftede socialpædagog Preben Cavling Fonden bofællesskabet Huset ud fra en stærk vision om at gøre en forskel for mennesker i udsatte og sårbare positioner. Fonden Bofællesskabet Huset har gennem de seneste 35 år skabt stærke resultater og givet mange mennesker en ny begyndelse.

 

Fonden Bofællesskabet bygger på en tydelig, stærk faglig ledelse, der giver det pædagogiske personale rum til at fokusere på kerneopgaven. En ledelsesstil der tydeligt afspejler sig i beboere og personalets trivsel. Vi arbejder ud fra at skabe et stærkt samarbejde med tilsynsmyndighederne generelt. Blandt vores samarbejdspartnere er vi bl.a. anerkendt for vores transparens og faglige integritet ved visitationer samt vores unikke resultater med beboerne, hvor vi lykkes med at bringe dem videre henimod revisitation og indskrivning.

 

Værdien af en arbejdsplads skal altid måles på medarbejdernes tilfredshed. Vi er stolte af – og ydmyge over – at vores faste fagligt stærke team har været hos os længe. Det skaber tryghed og kontinuitet hos beboerne og i det faglige arbejde, og det skaber et stærkt sammentømret personale, der kender hinandens ressourcer og kan bringe dem i spil.

Visitation eller yderligere information

Vi arbejder ud fra at skabe et stærkt samarbejde med tilsynsmyndighederne generelt. Blandt vores samarbejdspartnere er vi bl.a. anerkendt for vores transparens og faglige integritet ved visitationer samt vores unikke
resultater med beboerne, hvor vi lykkes med at bringe dem videre henimod revisitation og udskrivning.

Kontakt

Andreas Cavling 
Direktør og daglig leder

Bestyrelse

Bestyrelsesformand

Lars Olsen

CFO DHL
Cand.Merc. i regnskab og økonomistyring

Bestyrelsesmedlem

Anette E. Laursen

Daglig leder Fonden Bofællesskabet Hedebo
Social-og sundhedsassistent
Allround kontoruddannelse

Bestyrelsesmedlem

Henrik Ole Nielsen

Skoleleder / Pædagog

Bestyrelsesmedlem

Preben Cavling

Senior pædagog/pensioneret Direktør/Institutionsleder

Uddannelse Pædagog/psykoterapeut